Uszodába való belépés, alapszabályok

Kísérő kártya: a szülő belépése az uszoda területére kísérő kártyával történhet. A kártya az uszoda pénztárában váltható, letéti díja 2.500 Ft. 40 perc bent tartózkodásra, illetve alkalmanként két be- és kilépésre jogosít, összesen 15 alkalomra szól. Az időkeret betartásával a kártya díja visszajár az alkalmak leteltével. Több gyermek esetén több kártya is váltható.A kísérő kártya csak az úszásoktatáson résztvevő gyermekek átöltöztetéséhez használható, medencetér használat nélkül.

Az uszoda pénztárában érvényesített parkolójeggyel, a parkolás ingyenes.Az úszásoktatáson résztvevő gyermekek az úszóiskola pultjánál vehetik át a beléptető órát, amellyel az öltözőszekrények is használhatóak. Amennyiben az oktatást követően az öltözőszekrény zárva marad, úgy a kiléptető kapu nem enged ki az órával.

 • Az uszoda vizes, csúszós, balesetveszélyes környezet, ezért minden gyermeket rövid balesetvédelmi oktatásban részesítünk a tanfolyamok és foglalkozások kezdetén.(Röviden: az uszodában nem szabad szaladgálni, ugrálni, csúszkálni.)
 • A medencetérben kizárólag az oktatóval lehet tartózkodni.
 • A medencébe csak az oktató jelenlétében és engedélyével szabad ugrálni.
 • A mosdó, a medencetéren kívül helyezkedik el, kérjük a szülőket, segítsenek gyermeküknek szükségleteik kielégítésében.
 • Csak az általunk kibocsájtott bérletet (Smile Úszóiskola) áll módunkban elfogadni, melyet kérünk az oktatás előtt munkatársunkkal érvényesíttetni.
 • A kezdési időpontok az oktatás kezdetét jelölik, ezért célszerű 10-15 perccel előbb érkezni, hogy az órát megelőzően elegendő idő maradjon az átöltözésre.
 • Felhívjuk figyelmüket, hogy az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • A Smile Úszóiskolán kívül álló okokból elmaradt oktatási időpontok esetén, a bérleten fennmaradó alkalmak lejárására, mind a három helyszínünkön, szabad helyek függvényében, fél éven belül van lehetőség. Amennyiben nem kívánja bepótolni, abban az esetben a megmaradt alkalmak díjának 50%-a levonásra kerülhet a következő bérletből.

A foglalkozások menete:
A gyermekeket tudás szintjeiknek megfelelően differenciált oktatásban részesítjük.
A foglakozások 45 percesek, melyből 40 perc oktatással, az utolsó 5 perce felügyelt szabad játékkal telik. Minden turnus utolsó alkalma 30-35 perces ekkor a fennmaradó időben lehetőség nyílik az oktatókkal való egyeztetésre.

Kötelező felszerelés:

 • úszósapka (fiúknak és lányoknak is)
 • úszónadrág/ fürdőruha
 • papucs
 • törölköző/köntös

A víz szennyeződése esetén, a medence tisztításának költsége a szülőt terheli. A szülők az oktatás közben nem tartózkodhatnak az uszodatérben.

Hiányzások pótlása:

Hiányzás esetén van pótlási lehetőség, abban az esetben, ha a lemondani kívánt foglalkozás időpontja előtt írásban (személyesen, e-mail, sms) jelezik kolléganőink felé, hogy nem tudnak részt venni az oktatáson. Kizárólag ezen feltételek teljesülése esetén, van mód a pótlásra. Ellenkező esetben az alkalom elvész.

A hiányzást két hónap alatt, kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében van lehetőség bepótolni mind a három uszodában.

Fertőző betegségek mellyel nem lehet az oktatáson részt venni: bőr és köröm gomba, herpesz, szemölcs, haj tetű, és egyéb fertőző gyermekbetegségek (pl. skarlát, bárányhimlő, mumpsz, rubeola. stb.).

fertőző betegségek esetén, azok megszűnésekor a gyermeket csak szakorvosi igazolással fogadjuk újra. (A saját gyermeke és a többiek egészsége érdekében.)