Rólunk

A Smile Úszóiskola oktatói több mint tíz éve foglalkoznak óvodás és iskoláskorú gyermekek, valamint felnőttek úszásoktatásával. Iskolánk jelenleg öt helyszínen, a hét minden napján várja a mozogni vágyókat Budapesten. A jól felszerelt technikai háttér és gyermek centrikus szakmai csapat garantálja, hogy nem csak jó úszók, hanem boldog gyerkőcök távozzanak a foglalkozásokról.

Kik vagyunk?

A Smile Úszóiskolát Varga Tamás úszóedző, tűzoltó alapította. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2017-ben 15 úszóoktató és 3 recepciós kolléga várja a tanulni vágyó fiatalokat Zuglóban, Rákospalotán, a Csillaghegyen és a Bánkút utcában.

A Smile Úszóiskola hatékonysága a kis létszámú oktatásban rejlik: az 5-6 fős csoportokban a gyerekeknek lehetőségük nyílik a helyes technika elsajátítására, valamint az oktatók kiemelt figyelmet tudnak fordítani az egyéni nehézségek kezelésére.

A tematikus tanmenetnek köszönhetően a tanulók gyorsan és ütemezetten haladnak az úszás különböző szintjeinek elsajátításában.

Miben hiszünk?

A Smile Úszóiskola elsődleges célja, hogy megszerettesse a vizet a gyermekkel, és megfelelő úszásalapot biztosítson a jövőre – akár verseny, akár hobbi szinten szeretnék folytatni az úszást.  A profitorientált kurzusfelépítés helyett a hangsúly az élhető és oktatható környezeten van, ahol tanuló és tanár egyaránt jól érzi magát. Így lehetséges, hogy ugyanolyan árakon, ám kisebb csoportlétszámmal zajlanak az órák a konkurens úszóiskolákhoz képest.

A felgyorsult világ igényeihez igazodva a 4 hetes alapbérlet mellett bevezettünk a heti 1 alkalmas úszás lehetőségét is az elfoglalt, mégis sportolni vágyó gyermekek számára.

Boldog gyerek, elégedett szülő

Koncepciónk sikerét mutatja, hogy nem csak a legkisebbek távoznak elégedetten a tanfolyamokról. A szülők érzik az extra figyelmet az órákon, tapasztalják a gyors fejlődést gyermekükön – mind az úszástechnika fejlődésében, mind az egyéb képességek elsajátításában (pl. mozgáskoordináció javulása, fegyelem, kitartás, állóképesség).

Miért érdemes a Smile Úszóiskolába járni?

 • gyermekközpontúság
 • összeszokott csapat
 • felkészült oktatók
 • játékos foglalkozások
 • kis létszámú csoportok
 • szülőbarát hozzáállás

Milyen előnyökkel jár a Smile Úszóiskola?

 • 4 hetes turnusok
 • 5-féle csoport
 • nyári táborok
 • heti 1 alkalmas úszás
 • családi kedvezmények
 • hétvégi úszásoktatás

CSAPATUNK

Varga Tamás

ügyvezető, tulajdonos

Molnár Brigitta

ügyvezető-helyettes, vezető oktatásszervező

Máté Edina

kapcsolattartó, oktatásszervező
Széchenyi úti uszoda

Pingiczer Szilvia

kapcsolattartó, oktatásszervező
Bánkút utcai uszoda

Právics Flóra

kapcsolattartó, oktatásszervező
Paskál fürdő

Szalga Bogi

kapcsolattartó, oktatásszervező
Csillaghegyi Strandfürdő

Papp Tímea

kapcsolattartó, oktatásszervező
Vezér utcai uszoda

OKTATÓINK, EDZŐINK

Imre Ildikó

Imre Ildikó vagyok, 2 éve foglalkozom úszásoktatással. 10 év versenyúszással a hátam mögött, szeretném átadni az úszás iránti szeretetet, amit kaptam ettől a sportágtól. Elméleti és gyakorlati tudásomat folyamatosan fejlesztem, hogy a gyerekeknek a legmodernebb oktatási módszerekkel segítsek fejlődni. Nagy hangom és határozottságom ellenére a kicsik és a nagyok egyaránt szeretnek nálam úszni.

Kajtár Anett

Kajtár Anett vagyok, úszásedző /oktató, rekreációszervező és egészségfejlesztő. Az úszással hat éves koromban ismerkedtem meg és azóta is a mindennapjaim része. Célom az órákon elsősorban az, hogy a gyerekek még egy hosszú nap után is boldogak legyenek a vízben, miközben elsajátíthatják az úszás technikáját.

Právics Flóra

Sokáig kifejezetten tartottam a víztől, azonban az élet tréfája, hogy ez nem maradhatott így és az úszásoktatói pályára keveredtem. Úszás közben mosolyogni láttam a gyerekeket, ami idővel engem is pluszban motivált. Most szeretném átadni mindazt, amit tanultam, adni szeretnék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt egy olyan élményt, ami az egész életükre kihatással lesz.

Gondos Noémi

Az úszás és általánosságban a sport kisgyermekkorom óta életem része, amiért nagyon hálás vagyok szüleimnek. Először úszásoktató, majd babaúszás oktató lettem, azóta ez a két szép hivatásom van. Szeretem látni a gyerekek szemében az örömöt, amikor úszás órára jönnek, mely már egész pici korban babaúszáson is bizalommal és biztonságérzettel párosul mind az oktató, mind a víz irányában.

Kontor Gábor

Az úszást 5 éves koromban kezdtem, majd 10 évesen a vízilabdát. Gyermek és felnőtt úszás oktatással 5 éve foglalkozom. Gyerekeknél célom a vízbiztonság megszerzésén túl, hogy szeressék is a vizet. Óráimon érezzék jól magukat úgy, hogy közben a megfelelő technikákat elsajátítják a négy úszásnemben. Felnőtteknél a már megszerzett tudást finomítom a különböző úszásnemek technikáival.

Mayer Eszter

Kicsi gyermek korom òta imádom a vizet és az úszást!
Testnevelő, gyògytestnevelő és úszòedző vagyok. Lassan 10 éve foglalkozom úszásoktatással.
Célom amellett hogy minél több gyermeket megtanítsunk úszni az, hogy a gyerekek akik hozzánk járnak kiegyensúlyozottak és boldogok legyenek.

Koczka Anikó

Koczka Anikó vagyok. 25 éve dolgozom testnevelő tanárként, gyógytestnevelőként, atlétika edzőként és úszásoktatóként.
Vallom, hogy az alapvető vízbiztonság mellett mindenkinek meg kell találnia a lelki és fizikai állapotának megfelelő sportot, legyen az a futás, az úszás, vagy épp az aquafitness.

Pingiczer Szilvia

Pingiczer Szilvia vagyok. Már gyerekkorom óta nyáron a vízparton, télen az uszodában szerettem tölteni a szabadidőmet. Jó érzés megszerettetni, megismertetni az úszás élményét kicsikkel és nagyokkal egyaránt. A közös munka nagyon fontos és a visszajelzések, sikerélmények adják az örömet és a motivációt számomra. A sok mosoly és a jó hangulatú órák szebbé teszik az én mindennapjaimat is.

HÁZIRENDEK

A SZÉCHENYI ÚTI uszoda házirendje

Uszodába való belépés, alapszabályok Papucs használata az uszoda területén kötelező. Az átöltözés mindig a szülő neme szerinti öltözőben történjen. Csak az általunk kibocsájtott bérletet (Smile Úszóiskola) áll módunkban elfogadni, melyet kérünk az oktatás előtt...

bővebben

A VEZÉR UTCAI uszoda házirendje

Uszodába való belépés, alapszabályok Papucs használata az uszoda területén kötelező. Az uszoda vizes, csúszós, balesetveszélyes környezet, ezért minden gyermeket rövid balesetvédelmi oktatásban részesítünk a tanfolyamok és foglalkozások kezdetén. (Röviden: az...

bővebben

A PASKÁL uszoda házirendje

Uszodába való belépés, alapszabályok Kísérő kártya: Kísérő kártya: a szülő belépése az uszoda területére kísérő kártyával történhet. A kártya az uszoda pénztárában váltható, letéti díja 2400 Ft. 40 perc bent tartózkodásra, illetve alkalmanként két be- és kilépésre...

bővebben