fbpx

Uszodába való belépés, alapszabályok:

• Papucs használata az uszodatérben és az öltöző területén kötelező, a kísérőknek is.
• Öltözők használata: a gyermekkel érkező kísérő neme szerint történik.
• A táskákat, ruhákat a csoportos öltözőben szükséges elhelyezni, amelyet a kolléganő az órakezdéskor bezár, majd az óra végével kinyit.
• Kérjük, a foglalkozáson résztvevő gyermek legalább 30 perccel az oktatás kezdete előtt ne étkezzen.
• Csak az általunk kibocsájtott bérletet (Smile Úszóiskola) áll módunkban elfogadni, melyet kérünk az oktatás előtt munkatársunkkal érvényesíttetni.
• A turnust megkezdeni csak érvényes bérlettel lehetséges, ennek hiányában nem áll módunkban fenntartani a gyermek helyét.
• Az uszoda vizes, csúszós, balesetveszélyes környezet, ezért minden gyermeket rövid balesetvédelmi oktatásban részesítünk a tanfolyamok és foglalkozások kezdetén. (Röviden: az uszoda padlója nedvesen nagyon csúszós, ezért az uszodában nem szabad szaladgálni, ugrálni, csúszkálni.)
• A medencetérben kizárólag az oktatóval lehet tartózkodni.
• A medencébe ugrálni tilos, ettől csak az oktató engedélyével, annak jelenlétében van lehetőség eltérni.
• A szülők az oktatás közben nem tartózkodhatnak az uszodatérben.
• Az uszodatérben csak az oktatáson részt vevő oktatók és gyermekek tartózkodhatnak (a gyermek hozzátartozói az oktatás ideje alatt nem maradhatnak az uszodatérben)
• A mosdó, a medencetéren kívül helyezkedik el, kérjük a szülőket, segítsenek gyermeküknek szükségleteik elvégzésében.
• A kezdési időpontok az oktatás kezdetét jelölik, ezért célszerű 10-15 perccel előbb érkezni, hogy az órát megelőzően elegendő idő maradjon az átöltözésre.
• Felhívjuk figyelmüket, hogy az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni. Az uszoda díj ellenében értékmegőrző boxot tud biztosítani.
• Smile Úszóiskolán kívül álló okokból elmaradt oktatási időpontok esetén, a bérleten fennmaradó alkalmak lejárására a három helyszínünk egyikén, a szabad helyek függvényében, fél éven belül van lehetőség. Amennyiben nem kívánja bepótolni, abban az esetben a megmaradt alkalmak díjának 50%-a levonásra kerülhet a következő bérletből.

A bérlet megvásárlója a Smile Úszóiskola szolgáltatását veszi igénybe, ebből kifolyólag az Úszóiskola fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben az oktatókat lecserélje, így ebből adódóan semmiféle kompenzációra a bérlet megvásárlója nem tarthat igényt!

A foglalkozások menete:

A gyermekeket tudás szintjeiknek megfelelően differenciált oktatásban részesítjük.
A foglalkozások 45 percesek, melyből 40 perc oktatás, 5 perc felügyelt szabad játék.

Kötelező felszerelés:

•úszónadrág/fürdőruha
•papucs
•törölköző/köntös

A víz beszennyezése esetén, a medence tisztításának költsége a szülőt terheli.
Úszósapka használata nem kötelező.

Hiányzások pótlása csoportos gyermek úszásnál:

Pótlások alapfeltétele az új, aktuális bérlet megvásárlása! Hiányzás esetén van pótlási lehetőség, abban az esetben, ha a lemondani kívánt foglalkozás időpontja előtt írásban (előző nap 17:00 óráig! SMS-ben) jelezik kollégáink felé, hogy nem tudnak részt venni az oktatáson. Kizárólag ezen feltételek teljesülése esetén, van mód a pótlásra. Ellenkező esetben az alkalom elvész.

A mulasztott alkalmakat csak az aktuális bérlettel rendelkezők úszhatják le az aktuális tanév végéig (körülbelül június közepe), kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében mind a három uszodában. Amennyiben a tanfolyamot megszakítják, úgy a beragadt alkalmak elvesznek.

Az aktuális bérlettel NEM rendelkezőknek pótlási lehetőség nem áll módjukban!

8 alkalmas (heti 2 úszás) bérlet esetén, ha a felgyülemlett pótlások miatt a későbbiekben 4 alkalmas (heti 1 úszás) bérletre váltanának, abban az esetben az oktatás szervező fogja kijelölni mind a pótnapok időpontját mind pedig az „eredeti” időpont napját is, tekintettel arra, hogy a kiesett napokat az újonnan jelentkezőkkel feltöltjük.

Fertőző betegségek, mellyel nem lehet az oktatáson részt venni: bőr és körömgomba, herpesz, szemölcs, hajtetű, és egyéb fertőző gyermekbetegségek (pl. skarlát, bárányhimlő, mumpsz, rubeola stb.).
A fertőző betegségek esetén, azok megszűnésekor a gyermeket csak szakorvosi igazolással fogadjuk újra. (A saját gyermeke és a többiek egészsége érdekében.)

KÖVESSEN MINKET FACEBOOKON ÉS INFORMÁLÓDJON AKTUALITÁSAINKRÓL!

Kérjük, hogy a www.smileuszoiskola.hu honlapján tanulmányozza az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Smile Úszóiskola csapat

Együttműködő partnereink

Csatlakozzon vállalkozásával a Smile Úszóiskola törekvéseihez!

Mandarin Gyermekfejlesztő Központ

Cseperedő Fejlesztő Központ

MINiPIAC

Vital Önismeret egy teljesebb, sikeresebb életért.

error: Védett tartalom!