fbpx

Számtalan kérdés merül fel egy uszodában tartott zsúr, buli kapcsán. Bennünket is megihletett a téma, így igyekeztünk minél több kérdésre választ adni és eloszlatni az esetleges tévhiteket.

Miért is válasszuk ezt a fajta ünneplést? Nos, lássuk csak:

Télen, nyáron elérhető a fedett medencének köszönhetően. Kicsik és nagyok számára is egyaránt jó választás. Illetve egészen biztos, hogy egy emlékezetes születésnap lesz, amiről még sokáig fognak beszélni a gyerekek és felnőttek egyaránt.

Amit érdemes tudni:

Úszástudás nem szükséges, mert a medence sekélyebb és mélyebb részén is megoldhatóak a játékok és vetélkedők. A foglalkozások mindig kellemes hőmérsékletű medencében zajlanak a korosztály igényeihez igazítva.

Ki foglalkozik a gyerekekkel és mit is csinálnak majd pontosan?

Szakképzett oktatók vezetésével zajlik a lubickolás, akik minden gyereket „felmérnek” a biztonságos móka érdekében. Nagyon fontos, hogy mindenben szeretnénk alkalmazkodni az ünnepelt igényeihez, ezért egy általános programtervet fogunk egyeztetni, ami bármiben módosítható.

A buli önfeledt játékkal kezdődik, ilyenkor a gyerekek a bőség zavarában alig tudják eldönteni, hogy mivel is játszanak. Ezt követően az animátorok segítségével különböző játékok, sorversenyek kerülnek megrendezésre. Ha a szülők eddig nem is néztek be a medencéhez, ezek után biztosan be fognak, hiszen a hatalmas szurkolás, buzdítás hangja kiszűrődik a folyosóra, előtérbe is. Miután véget értek az irányított foglalkozások, a móka még egy kis önfeledt játékkal fejeződik be.

Fontos, hogy a medencés ünneplés időtartama is változtatható az egyedi igényeknek megfelelően.

Mikor van a születésnapos köszöntése?

A vízi buli után, mikorra a szülők is felkészültek a tortázásra és a meglepetések átadására. A tortázás, ajándékozás után kissé fáradtan, de annál vidámabban hazaindul az ünneplő tömeg, mi pedig reméljük, hogy még sok ilyen fantasztikus születésnapi bulit tarthatunk együtt!

Várunk mindenkit szeretettel és jókedvvel erre a remek, nem hétköznapi ünneplésre!

error: Védett tartalom!