fbpx

Uszodába való belépés, alapszabályok

Kísérő kártya: a szülő belépése az uszoda területére kísérő kártyával történhet. A kártya az uszoda pénztárában váltható, letéti díja 3.700 Ft, mely készpénzben fizetendő. A kísérő kártyával egy nap összesen 40 perc bent tartózkodásra, alkalmanként két be- és kilépésre jogosít, összesen 15 alkalomra szól. A kísérő kártya az időkeret betartásával igény szerint hosszabbítható vagy az alkalmak leteltével a kártya díja visszajár. A két öltöztetés között az előtérben tudnak tartózkodni. Több gyermek esetén több kártya is váltható. A kísérő kártya csak az úszásoktatáson résztvevő gyermekek átöltöztetéséhez használható, medencetér használat nélkül.

Az uszoda pénztárában érvényesített parkolójeggyel, a parkolás ingyenes. Az úszásoktatáson résztvevő gyermekek az úszóiskola pultjánál vehetik át a beléptető órát, amellyel az öltözőszekrények is használhatóak. Amennyiben az oktatást követően az öltözőszekrény zárva marad, úgy a kiléptető kapu nem enged ki az órával.

 • Az uszoda vizes, csúszós, balesetveszélyes környezet, ezért minden gyermeket rövid balesetvédelmi oktatásban részesítünk a tanfolyamok és foglalkozások kezdetén. (Röviden: az uszodában nem szabad szaladgálni, ugrálni, csúszkálni.)
 • A medencetérben kizárólag az oktatóval lehet tartózkodni.
 • A medencébe csak az oktató jelenlétében és engedélyével szabad ugrálni.
 • A mosdó, a medencetéren kívül helyezkedik el, kérjük a szülőket, segítsenek gyermeküknek szükségleteik kielégítésében.
 • Szülők illetve kísérők a tanmedence melletti mosdó területére kizárólag lábzsákban vagy papucsban léphetnek be!
 • Csak az általunk kibocsájtott bérletet (Smile Úszóiskola) áll módunkban elfogadni, melyet kérünk az oktatás előtt munkatársunkkal érvényesíttetni.
 • A kezdési időpontok az oktatás kezdetét jelölik, ezért célszerű 10-15 perccel előbb érkezni, hogy az órát megelőzően elegendő idő maradjon az átöltözésre.
 • Felhívjuk figyelmüket, hogy az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • A Smile Úszóiskolán kívül álló okokból elmaradt oktatási időpontok esetén, a bérleten fennmaradó alkalmak lejárására, mindegyik helyszínünkön, szabad helyek függvényében, a bérlet kiállításától számított 60 napon belül van lehetőség. Kivételt képez a világjárvány okozta korlátozások. Ebben az esetben a bérletből fennmaradó alkalmak egyéni egyeztetéssel történnek lejárásra.

A bérlet megvásárlója a Smile Úszóiskola szolgáltatását veszi igénybe, ebből kifolyólag az Úszóiskola fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben az oktatókat lecserélje, így ebből adódóan semmiféle kompenzációra a bérlet megvásárlója nem tarthat igényt!

A foglalkozások menete:
A gyermekeket tudás szintjeiknek megfelelően differenciált oktatásban részesítjük.
A foglakozások 45 percesek, melyből 40 perc oktatással, az utolsó 5 perce felügyelt szabad játékkal telik.

Kötelező felszerelés:

 • úszósapka (fiúknak és lányoknak is)
 • úszónadrág/ fürdőruha
 • úszószemüveg ajánlott, de nem kötelező
 • papucs
 • törölköző/köntös

A víz szennyeződése esetén, a medence tisztításának költsége a szülőt terheli. A szülők az oktatás közben nem tartózkodhatnak az uszodatérben.

Hiányzások pótlása csoportos gyermek úszásnál:

Pótlások alapfeltétele az új, aktuális bérlet megvásárlása! Hiányzás esetén van pótlási lehetőség, abban az esetben, ha a lemondani kívánt foglalkozás időpontja előtt írásban (előző nap 17:00 óráig! SMS-ben a +36 30 599 5762 telefonszámon) jelezik kollégáink felé, hogy nem tudnak részt venni az oktatáson. Aznapi lemondás esetén, amennyiben még aznap írásban (SMS) jelzik, orvosi igazolással tudják pótolni az alkalmat. Kizárólag ezen feltételek teljesülése esetén, van mód a pótlásra. Ellenkező esetben az alkalom elvész. Nem jelzés esetén az alkalom automatikusan elvész.

A mulasztott alkalmakat csak az aktuális bérlettel rendelkezők úszhatják le az aktuális tanév végéig (körülbelül június közepe), kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében mind a négy uszodában. Amennyiben a tanfolyamot megszakítják, úgy a beragadt alkalmak elvesznek.

Az aktuális bérlettel NEM rendelkezőknek pótlási lehetőség nem áll módjukban!

8 alkalmas (heti 2 úszás) bérlet esetén, ha a felgyülemlett pótlások miatt a későbbiekben 4 alkalmas (heti 1 úszás) bérletre váltanának, abban az esetben az oktatás szervező fogja kijelölni mind a pótnapok időpontját mind pedig az „eredeti” időpont napját is, tekintettel arra, hogy a kiesett napokat az újonnan jelentkezőkkel feltöltjük.

Fertőző betegségek mellyel nem lehet az oktatáson részt venni: bőr és köröm gomba, herpesz, szemölcs, haj tetű, és egyéb fertőző gyermekbetegségek (pl. skarlát, bárányhimlő, mumpsz, rubeola. stb.).

A fertőző betegségek esetén, azok megszűnésekor a gyermeket csak szakorvosi igazolással fogadjuk újra. (A saját gyermeke és a többiek egészsége érdekében.)

Együttműködő partnereink

Csatlakozzon vállalkozásával a Smile Úszóiskola törekvéseihez!

Mandarin Gyermekfejlesztő Központ

Cseperedő Fejlesztő Központ

MINiPIAC

Vital Önismeret egy teljesebb, sikeresebb életért.

Együttműködő partnereink

Csatlakozzon vállalkozásával a Smile Úszóiskola törekvéseihez!

Cseperedő Fejlesztő Központ

Vital Önismeret egy teljesebb, sikeresebb életért.

MINiPIAC

error: Védett tartalom!