fbpx

Uszodába való belépés, alapszabályok

Kísérő kártya: a szülő belépése az uszoda területére kísérő kártyával történhet. A kártya az uszoda pénztárában váltható, letéti díja 3.700 Ft, mely készpénzben fizetendő. A kísérő kártyával egy nap összesen 40 perc bent tartózkodásra, alkalmanként két be- és kilépésre jogosít, összesen 15 alkalomra szól. A kísérő kártya az időkeret betartásával igény szerint hosszabbítható vagy az alkalmak leteltével a kártya díja visszajár. A két öltöztetés között az előtérben tudnak tartózkodni. Több gyermek esetén több kártya is váltható. A kísérő kártya csak az úszásoktatáson résztvevő gyermekek átöltöztetéséhez használható, medencetér használat nélkül.

Az uszoda pénztárában érvényesített parkolójeggyel, a parkolás ingyenes. Az úszásoktatáson résztvevő gyermekek az úszóiskola pultjánál vehetik át a beléptető órát, amellyel az öltözőszekrények is használhatóak. Amennyiben az oktatást követően az öltözőszekrény zárva marad, úgy a kiléptető kapu nem enged ki az órával.

 • Az uszoda vizes, csúszós, balesetveszélyes környezet, ezért minden gyermeket rövid balesetvédelmi oktatásban részesítünk a tanfolyamok és foglalkozások kezdetén. (Röviden: az uszodában nem szabad szaladgálni, ugrálni, csúszkálni.)
 • A medencetérben kizárólag az oktatóval lehet tartózkodni.
 • A medencébe csak az oktató jelenlétében és engedélyével szabad ugrálni.
 • A mosdó, a medencetéren kívül helyezkedik el, kérjük a szülőket, segítsenek gyermeküknek szükségleteik kielégítésében.
 • Szülők illetve kísérők a tanmedence melletti mosdó területére kizárólag lábzsákban vagy papucsban léphetnek be!
 • Csak az általunk kibocsájtott bérletet (Smile Úszóiskola) áll módunkban elfogadni, melyet kérünk az oktatás előtt munkatársunkkal érvényesíttetni.
 • A kezdési időpontok az oktatás kezdetét jelölik, ezért célszerű 10-15 perccel előbb érkezni, hogy az órát megelőzően elegendő idő maradjon az átöltözésre.
 • Felhívjuk figyelmüket, hogy az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • A Smile Úszóiskolán kívül álló okokból elmaradt oktatási időpontok esetén, a bérleten fennmaradó alkalmak lejárására, mindegyik helyszínünkön, szabad helyek függvényében, a bérlet kiállításától számított 60 napon belül van lehetőség. Kivételt képez a világjárvány okozta korlátozások. Ebben az esetben a bérletből fennmaradó alkalmak egyéni egyeztetéssel történnek lejárásra.

A bérlet megvásárlója a Smile Úszóiskola szolgáltatását veszi igénybe, ebből kifolyólag az Úszóiskola fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben az oktatókat lecserélje, így ebből adódóan semmiféle kompenzációra a bérlet megvásárlója nem tarthat igényt!

A foglalkozások menete:
A gyermekeket tudás szintjeiknek megfelelően differenciált oktatásban részesítjük.
A foglakozások 45 percesek, melyből 40 perc oktatással, az utolsó 5 perce felügyelt szabad játékkal telik.

Kötelező felszerelés:

 • úszósapka (fiúknak és lányoknak is)
 • úszónadrág/ fürdőruha
 • úszószemüveg ajánlott, de nem kötelező
 • papucs
 • törölköző/köntös

A víz szennyeződése esetén, a medence tisztításának költsége a szülőt terheli. A szülők az oktatás közben nem tartózkodhatnak az uszodatérben.

Hiányzások pótlása csoportos gyermek úszásnál:

Pótlások alapfeltétele az új, aktuális bérlet megvásárlása! Hiányzás esetén van pótlási lehetőség, abban az esetben, ha a lemondani kívánt foglalkozás időpontja előtt írásban (előző nap 17:00 óráig! SMS-ben a +36 30 599 5762 telefonszámon) jelezik kollégáink felé, hogy nem tudnak részt venni az oktatáson. Kizárólag ezen feltételek teljesülése esetén, van mód a pótlásra. Ellenkező esetben az alkalom elvész.

A mulasztott alkalmakat csak az aktuális bérlettel rendelkezők úszhatják le az aktuális tanév végéig (körülbelül június közepe), kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében mind a négy uszodában.

Az aktuális bérlettel NEM rendelkezőknek pótlási lehetőség nem áll módjukban!

Fertőző betegségek mellyel nem lehet az oktatáson részt venni: bőr és köröm gomba, herpesz, szemölcs, haj tetű, és egyéb fertőző gyermekbetegségek (pl. skarlát, bárányhimlő, mumpsz, rubeola. stb.).

A fertőző betegségek esetén, azok megszűnésekor a gyermeket csak szakorvosi igazolással fogadjuk újra. (A saját gyermeke és a többiek egészsége érdekében.)

Együttműködő partnereink

Csatlakozzon vállalkozásával a Smile Úszóiskola törekvéseihez!

Mandarin Gyermekfejlesztő Központ

Cseperedő Fejlesztő Központ

MINiPIAC

Vital Önismeret egy teljesebb, sikeresebb életért.